Press "Enter" to skip to content

#1 Welkom

Welkom bij kerkleven. Waarschijnlijk ben je hier gekomen doordat je naar een podcast hebt geluisterd waar deze website in werd genoemd. Of misschien ben je gewoon op zoek en kwam je deze site tegen.

Kerkleven, een Nederlandstalige podcast over… Ja, waar over?

Ik kwam er achter dat ik andere mensen nodig heb om mij heen. Mensen die net als ik op zoek zijn naar het leven met Jezus. Zelf heb ik het vaak over het wandelen met de Heer. Juist in al die dagelijkse dingen vergeet ik Hem zo vaak. Ik heb andere nodig om mij er aan te herinneren dat ik het niet alleen hoef te doen en andere hebben mij nodig om hun er aan te herinneren dat ook zij het niet alleen hoeven te doen. Maar hoe doe je dat?

Hieronder de eerste podcast. Nog erg onwennig en met veel haperingen. Maar ik kwam voor mijzelf tot de conclusie dat als ik net zo lang ga proberen tot het perfect is er geen podcast komt. Dus hier mijn eerste voorzichtige stapjes.

Er was eens…