Press "Enter" to skip to content

#6 De Gentleman

Hoe vaak ontmoet jij Jezus in je dagelijkse leven? Denk je daar wel eens over na, of leef je je leven en vergeet je om je heen te kijken? Een aantal jaar geleden was ik op reis naar Engeland en kwam ik een gentleman tegen die mij liet zien hoe ik Jezus kon ontmoeten in het dagelijkse leven.

Nadat ik deze podcast had opgenomen werd ik mij er weer bewust van hoe makkelijk we Jezus over het hoofd zien. Tijdens een gesprek met mijn ‘zus’ (tussen aanhalingstekens omdat ze niet mijn biologische zus is, maar mijn geloofs zus) vertelde zij hoe ze het mist om een knuffel te krijgen. Hoe ze Jezus mist in haar priveleven. Ze was zo blij dat ze verhalen kon lezen en andere mensen sprak die Jezus wel aan het werk zagen. Vervolgens verteld te over haar werk met peuters en hoe 1 van de peuters bij het naar huis gaan zich ineens had omgedraaid, naar haar toe was gerend en haar een hele dikke knuffel had gegeven.

Zie jij Jezus in het dagelijks leven? Dat is waar deze podcast over gaat.

Link naar de podcast: https://anchor.fm/kerkleven/episodes/De-Gentleman-ef30it

Comments are closed.