Press "Enter" to skip to content

#7 Verwachting

En dan gaat alles ineens anders dan gepland. Ken je dat? Je neemt je voor dat je iedere week iets gaat doen. Bijbelstudie, iemand opzoeken, een boek lezen. De plannen zijn zo goed bedacht en je hebt er echt tijd voor. En vol enthousiasme begin je. Je maakt die afspraak om iemand op te zoeken, je legt het boek dat je zo graag wil lezen op tafel, in het zicht. Je komt zelfs zover dat je aan dat boek begint. En na een paar hoofdstukken, en echt het is reuze interessant, blijft het boek liggen. Het verdwijnt van tafel, uit het zicht. Er komt wat bovenop te liggen, het ligt in de weg en verdwijnt in de boekenkast. Een paar maanden later kijk je eens in je boekenkast en zie je daar dat boek staan. Pak jij het weer? En begin je dan opnieuw bij hoofdstuk 1?

In de volgende podcast heb ik het over verwachting en hoe je niet zonder kan, maar ook hoe het je in de weg kan zitten als het allemaal anders gaat.

https://anchor.fm/kerkleven/episodes/Verwachting-ehj611

Comments are closed.