Press "Enter" to skip to content

#10 Perspectief

Een tijdje geleden deelde Florine een gedachte met ons over perspectief. Een treffend stuk en ik heb haar gevraagd om het in te spreken zodat we er allemaal nog eens naar konden luisteren. Dat heeft ze gedaan. En ja, toen ik eenmaal de opname had heb ik haar gevraagd of ik dit mocht gebruiken voor de podcast. En gelukkig mocht dit.

Want ja, wat is mijn perspectief, min focus? Zeker nu we weer thuis moeten werken, elkaar niet meer mogen ontmoeten in grotere groepen dan 3 mensen van buiten je eigen huishouden, we al zolang elkaar geen had, knuffel mogen geven.

In psalm 4 vers 5 (vertaling Het Boek) staat het zo mooi: ‘Als u boos wordt, zondig dan niet tegen de Here; als u ’s nachts wakker ligt, overdenk dan in alle rust Zijn woord.’ Boos zijn, wakker liggen, het is David niet vreemd en er is niemand die zegt dat het verkeerd is. Hoe mooi is het dan als je je focus kan verleggen naar samen met God zijn.

De link naar de podcast: #10 Perspectief

Comments are closed.